Kendis _Big _05   Kendt _mini _norm _02 Kendt _mini _norm _03 Kendt _mini _norm _04 Kendt _mini _Over _05
Kendt _mini _norm _06 Kendt _mini _norm _07 Kendt _mini _norm _08 Kendt _mini _norm _09
Kendt _mini _norm _10 Kendt _mini _norm _11

Line Bilenberg

Min kæreste gav mig klamydia.

 

Normalt er jeg et meget privat menneske, men lige præcis denne sag er så god, at jeg gerne vil fortælle en historie om mit sexliv, som man nok ikke normalt ville gå og flashe for Gud og hver mand. Men jeg synes, det er vigtigt at pointere at kondomer er ultra vigtige og at man aldrig kan føle sig 100 procent sikker, fordi i virkeligheden ligger du dit helbred og din skæbne i hænderne på andre mennesker, når du vælge at have sex med en kæreste, partner eller bare et one-night-stand.

Jeg var 18 år og havde den lækreste, cool kæreste. Han var 23 år og spillede basketball på eliteniveau, havde den fedeste bil og var i det hele taget lidt af et catch for sådan en gymnasiepige som mig. Han var vild med mig, ingen tvivl om det. Han kom og hentede mig efter skole og sendte mig blomster på skolen og gjorde alle de her søde ting for mig. Dengang havde man ikke mobiltelefoner, så tit og ofte hang jeg ud nede i kantinen og talte med ham i skolens mønttelefon… ja, hurra I know, men sådan var det dengang. Mine veninder var misundelige på den gode måde og mine forældre gav mig lov til at overnatte hos ham, fordi alle kunne se, at vi havde det godt. Jeg brugte p-piller og jeg skal være ærlig at sige, at vi ret hurtigt droppede kondomet, fordi vi var jo kærester, så vi stolede jo på hinanden og så meget erfaring havde vi jo heller ikke med andre partnere.

Og det der med erfaring kom til at spille en rolle. Efter 3 måneder begyndte det at svige og klø, når jeg tissede. Det blev værre og værre og til sidst var det der konstant og hele tiden. Jeg gik til lægen og fik taget en test og jeg fik konstateret klamydia. Jeg var så flov! Hvordan skulle jeg fortælle min kæreste, at jeg havde en kønssygdom? Men det havde jeg ikke behøvet at være, fordi min skønne kæreste lå nemlig og knaldede en eller anden tøs ved siden af mig og hun havde åbenbart Klamydia! Min kæreste havde, som han selv udtrykte det, brug for at eksperimentere med sex og andre piger og det gik så ud over mig.

Jonas