Ukendis _Big _07 Ukendt _mini _norm _01 Ukendt _mini _norm _02 Ukendt _mini _norm _03 Ukendt _mini _norm _04
Ukendt _mini _norm _05 Ukendt _mini _norm _06 Ukendt _mini _Over _07 Ukendt _mini _norm _08
Ukendt _mini _norm _09 Ukendt _mini _norm _10

JULIE

Min kæreste og jeg ville have sex, men det gjorde så ondt, at jeg lå og skreg og græd af smerte.

 

Jeg er 20 år gammel. Min kæreste og jeg havde et forløb over vinterhalvåret, hvor vi blev ved med at blive testet positive for klamydia. Det var tilbage til efteråret 2007. Jeg overvejede klamydia som noget der kunne være galt, da jeg havde læst noget i "Woman" omkring at klamydia kunne efterlade meget udflåd med røde prikker. Og det var lige hvad jeg havde.
Så min kæreste og jeg var on/off i behandling resten af år 2007.

Jeg kan ikke helt huske hvornår jeg fik konstateret herpes; men jeg tror måske det var i sensommeren 2008. Jeg havde været på penicillinkur - og hvorefter mit underliv kløede AFSINDIG meget. Jeg troede at det nok var svamp, så jeg ordende en svampekur hjemme selv. Efter noget tid, var det stadig ikke gået over og en aften min kæreste og jeg ville have sex, gjorde det så ondt at jeg lå og skreg og græd af smerte. Min kæreste blev meget forskrækket - hvilket jeg også selv gjorde. Så jeg tog så til lægen. Hun virkede ret forskrækket først - hun fortalte at jeg var helt fuld af sår i underlivet - og spurgte om jeg havde kløet mig oppe i underlivet. Jeg fortalte hende at jeg forsøgte så vidt muligt at undgå at klø. Så podede hun mig - men sagde dog at hun nu var rimelig sikker på at det var herpes jeg havde fået. Så jeg fik en behandling med det samme - bestående af zovirtabletter.
Jeg har i forvejen forkølelsessår - så mit herpes i underlivet + forkølelsessåret går cirka i udbrud samtidig. For mig er det utroligt hæmmende. Når jeg får en virus - går jeg for det meste i udbrud. Hvis jeg stresser - her op til min studentereksamen gik det også helt bananas. Det gør afsindig ondt og man bliver bitter hvergang.

Det der gør en virkeligt nedslået er tanken om at jeg vil have herpes resten af livet.

 

Andreas