Ukendis _Big _04 Ukendt _mini _norm _01 Ukendt _mini _norm _02 Ukendt _mini _norm _03 Ukendt _mini _Over _04
Ukendt _mini _norm _05 Ukendt _mini _norm _06 Ukendt _mini _norm _07 Ukendt _mini _norm _08
Ukendt _mini _norm _09 Ukendt _mini _norm _10

LUKAS

Jeg kan stadig se for mig det øjeblik, jeg ligger kondomet tilbage i pungen. Det skulle jeg bare aldrig have gjort.

 

Jeg er 19 år i dag. Jeg var så uheldig at få Kondylomer (også kaldet Kønsvorter) i en alder af 16 år. Jeg var sammen med en veninde og vi havde drukket lidt. Det endte med at vi havde sex, men at vi så bare gjorde det uden kondom. Jeg kan huske at jeg spurgte om hun var på P-piller, og det var hun, og jeg kan stadig se for mig det øjeblik, jeg ligger kondomet tilbage i pungen. Det skulle jeg bare aldrig have gjort, og jeg har fortrudt det så inderligt lige siden.

Noget tid efter fik jeg røde prikker på penishovedet, og lidt efter var der små hvide prikker. Jeg gik til min egen læge med det samme og han kunne konstatere at det var Kondylomer. Han udskrev noget salve, jeg skulle pode dem med i 3 dage 2 gange om dagen. Efter den behandling lignede mit penishoved rent ud sagt et "månelandskab". Vorterne forsvandt da, og når jeg var i bad kunne jeg skylle alt de døde hud væk. Der gik et par dage og så så alt helt normalt ud igen.

Men den tid hvor vorterne var synlige havde jeg det forfærdeligt psykisk. Jeg følte mig beskidt og ulækker. Når jeg var sammen med mine venner eller i byen holdt jeg mig mest for mig selv. Det går hårdt ud over psyken. Jeg har ikke fortalt nogen om det undtagen mine forældre.

Ca et år efter fik jeg et udbrud igen. Denne gang vidste jeg dog hvad der skulle gøres. Men igen gik min psyke helt ned. Det værste ved Kondylomer er ikke at de er synlige, men det de gør noget psykisk ved en selv.

 

Line